Spiralizer to urządzenie kuchenne służące do tworzenia spirali, czyli krojenia jedzenia na długie, zwijające się kawałki.
Spiralizer najlepszym przyjacielem w kuchni
Szefowie restauracji, którzy mają do pokonania góry siekania i krojenia, mogą zakochać się w spiralizatorze. Urozmaica on przyrządzane jedzenie i pozwala podawać je w nowej ciekawej formie. Bardziej powszechna krajalnica mandolina wykonuje to samo zadanie, ale spiralizer daje ładniejsze wyniki.
Technika, która używa spiralizera może ułatwić codzienne spożywanie warzyw. Podanie ich w zakręconej formie może przekonać zjadzaczy mięsa, że warzywa też są super i istnieje coś więcej niż ziemniak.
Co to znaczy Spiralizer?
Dowiedz się co oznacza „Spiralizer” razem z opisem definicji tego słowa. Jak je stosować, oraz jak się nim poprawnie posługiwać.
O tym, co to jest Spiralizer przeczytasz w tym materiale.
tagi:
- co to znaczy
- co jest znaczy
- co oznacza
Wszystkie publikowane materiały są weryfikowane przez naszą redakcję.